vrijdag 24 mei 2013

Verslagje van een feestelijk dagje, vrijdag 24 mei 2013

Inderdaad een feestdagje! Deze dag zijn we gestart met een feestje om ons fantastische filmpje te vieren! Iedereen in de klas is een steracteur!! De klas was feestelijk versierd met ballonnen, er stonden glazen, bubbeltjes en cake klaar! Wauw, daar werden we wel heel enthousiast van! Kijk maar naar de foto's! Daarna hebben we naar ons eigen filmpje gekeken en gedanst in onze klas.
Tijdens de turnles zijn we gaan fietsen op verschillende parcours op school. Dat kunnen we ondertussen allemaal al heel goed, echt om fier op te zijn! Bo kan ook al een klein stukje stappen met haar fiets, ze vindt het ook heel leuk als ze samen met juf op de fiets mag zitten.
Tijdens de namiddag hebben we heel veel geluk gehad met het weer, want onze carwash is kunnen doorgaan!!! Joepie!!! Met 3 emmers water en een hele hoop sponzen zijn we de auto van juf Jolijn gaan wassen! Zo proper is hij nog nooit geweest! Zo leerden we ondertussen over de onderdelen van de auto: raam, wielen, dak, spiegels, lampen, ... en poetsen maar!!! Voor het dak hadden we even de hulp van de juf nodig en hup ... we werden omhoog getild.
Daarna mochten we eens achter het stuur plaats nemen en natuurlijk werd de toeter uitvoerig getest :-) Dat was wel hard duwen! Ook mochten we in het koffer kruipen, gezellig met z'n allen achteraan. Vooraan naast de juf zitten, ... Het was gewoon super!!! Lachen, leren en veel plezier!! Wat een toffe dag!! Op het einde kregen we elk een ballon mee naar huis.

PS: Ik merk dat de foto's wel door elkaar staan
1 opmerking: