vrijdag 28 juni 2013

Verslagje van ons dagje, vrijdag 28 juni 2013

Onze laatste dag van het schooljaar sluiten we af met een feest: een verjaardagsfeest voor juf Inneke en helaas ook een afscheidsfeestje voor onze Maxim. Maxim gaat verhuizen naar Anderlecht en zal ook daar naar school kunnen gaan.
Eerst was juf Inneke aan de beurt. Ze kreeg een kroon en we zongen voor haar 'Lang zal ze leven'. Van iedereen kreeg ze een dikke knuffel en kus. Van Kobe kreeg ze ook nog een kaartje met muziek. Van de klas kreeg ze een cadeautje: een sjaal.
Daarna mocht Maxim op de stoel van de juf zitten. Maxim kreeg van alle kinderen een dikke knuffel! Wat gaan we hem zo hard missen! Van Kobe kreeg Maxim ook een lief kaartje en van juf Jolijn een cadeau: een tekenbord (want dat doet Maxim erg graag in de klas). Samen met alle vriendjes hebben we ook een grote tekening geschilderd: een vliegtuig met alle foto's van iedereen er in. Zo zijn wij toch nog een beetje bij Maxim.
Juf Inneke had ook taart en cup cakes bij njam njam .... daar hebben alle kinderen hard van gesmuld hoor! Op een feest hoort ook muziek. Muziek speciaal voor ieder kind. Zo was er een schlager bij voor Kobe: 'Heb je even voor mij' van Frans Bauer. Dum tek tek voor Ruken, Gangnam style en nossa nossa voor Maxim. Henri liet zich volledig gaan en toonde ons nieuwe moves: wauw! Maxim, Kobe en Isaac gingen break dancen. Kobe stond ook graag als DJ bij de cd-speler. Ruken kon niet stil zitten op dum tek tek en kon mooi dansen. Ahmed vond alles wel heel leuk en Bo keek al lachend naar al die gekke danskunsten :-) En ..... ons laatste dagje van dit jaar is weeral om.
Voor iedereen een fijne, warme vakantie gewenst en tot maandag 2 september!
Groetjes juf JolijnGeen opmerkingen:

Een reactie posten