maandag 7 oktober 2013

Verslagje van ons dagje, maandag 7 oktober 2013

Vandaag hebben we ons dansje van Samson en Gert nog eens geoefend. Henri speelt Gertje en de andere vriendjes mogen Samson zijn. Ze hebben zelfs hondenmaskers op. Leuk hé! Dat moeten ze zeker eens in de spiegel bewonderen.
In het dansje mag Gertje de Samsons gaan aaien. Daarna gaan we met onze pootjes zwaaien, likken, kruipen als een hondje, op onze rug rollen en op het einde zwaaien naar de camera. Morgen is het voor 'echt'. Dan gaan ze ons dansje filmen in het bos!! Spannend en duimen maar dat we kunnen winnen.

Na het dansje was het werktijd, maar ondertussen mochten er ook telkens 2 vriendjes bij juf Jolijn al spelend leren over de bètaprenten en smoggebaren over haren wassen en haren kammen. Dus lekker warm water, schampoo, poppen. Kijk maar naar het plezier. Daarna mochten de kinderen hun eigen haar of dat van hun vriend kammen.

In de namiddag hebben we de verjaardag gevierd van juf Mieke en mezelf. We kregen van Kobe elk een grote brief, met daarin een muzikaal kaartje! Dank je wel Kobe!!!! Super!! Daarna kregen we van ieder verjaardagskussen.
En dan het belangrijkste voor onze kids: taart!!! Smullen maar met een lekker drankje erbij! Na de smulpartij hebben we nog gedanst. Isaac en Kobe mochten DJ spelen!

Groetjes juf Jolijn

pootjes likken zoals hondjes dat kunnen!

met de benen spartelen in de lucht

en dan zwaaien naar de camera

Kijken en lachen naar de spiegel! Grappige hondjes!

Henri en Kobe maken de haren nat


een kaartje voor juf Mieke van onze Kobe

een kaartje voor juf Jolijn van onze Kobe

Luister eens!!! Er komt muziek uit de kaart, wauw!!

kussen van Ahmed 


Een dikke pakkerd van Kobe


Kusjes van Ruken 


Ik krijg een aai van Isaac ;-) (daarna wel een kus)

juf Mieke krijgt een knuffel

een dikke kus van Bo

en blazen maar!!


wij gaan dansen!

DJ Kobe en DJ Isaac staan al klaar aan de cd-speler

De dames in onze klas doen samen een dansje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten