maandag 20 oktober 2014

verslagje van ons dagje, maandag 20 september 2014

Verslagje van ons dagje, maandag 20 september 2014

Wat een dolle pret met ons verhaal 'Jules in het bos'! Jules wil graag gaan wandelen met Theo de hond en opa. Dat mag, maar eerst jas en laarzen aan. Er hangen donkere wolken in de lucht. Gelukkig neemt opa zijn paraplu mee! En dan plots: plof! Er valt iets op het hoofd van Jules! Een eikel: auw! De wind begint heel hard te waaien en opa doet zijn paraplu open. Alle blaadjes en eikels vallen naar beneden!

Jullie kunnen al raden waarom het dolle pret was in de klas! Wel we speelden het verhaal na! Om beurt mochten de kids onder de paraplu gaan zitten terwijl er allemaal blaadjes en eikels naar beneden vielen! plof plof plof :-) Daarna toonde de juf het filmpje van het verhaal op de computer buiten onder de boom. En tijdens het verhaal op de computer ... ja ... vielen er blaadjes naar beneden! Wauw!!!! Net zoals in het verhaaltje!

Kijk en geniet samen met je kind maar op www.dagjules.be . Ga onderaan naar de pagina en klik op het filmpje 'Jules in het bos' 

Ahmed en Ruken mochten nog gezellig gaan snoezelen met juf Lieselot. Isaac en Kobe mochten ondertussen juf Jolijn helpen in de klas met een grote pompoen! We maken een gek mannetje! Met een toverlamp erin werd het wel erg speciaal! Isaac kreeg er niet genoeg van, gefascineerd kon hij blijven kijken hoe de kleuren veranderden! 

Morgen een feestdag in de klas! Ruken is jarig! hip hip hoera!

groetjes juf Jolijn 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten