vrijdag 14 november 2014

Verslagje van ons dagje, vrijdag 14 november 2014

Verslagje van ons dagje, vrijdag 14 november 2014

Vandaag een geweldig overwinningsdagje!!
We mochten naar de Balkende Hoeve in Aarschot en daarvan worden we erg vrolijk!
Gelukkig had het maar eventjes gedruppeld, want ezels houden niet van regen. We konden al snel de weide op. 
Ahmed wilde dadelijk op de ezel, maar was toch wat angstig. De eerste poging vond hij niet erg leuk, maar wilde het later wel terug opnieuw proberen! Wauw, geweldig Ahmed! Hij overwon zijn angst en klom terug op de ezel! Heel eventjes knuffelen en aaien, stap voor stap! Zo fier als hij was. 'Aan mama zeggen' vertelde hij steeds opnieuw! Dus bij deze, mama Besma kijk maar goed naar de foto van onze kampioen Ahmed! Super hé!

Isaac kon ook zijn angst overwinnen, hij durfde al eventjes ontspannen op de ezel zitten. Aanraken vindt hij nog niet zo leuk, daarom het dekentje onder hem. Maar ook een dikke duim voor hem! Hij vond het ook erg leuk om met de schup en het harkje de weide op te ruimen.

Kobe kwam na een tijdje tot ontspanning op de ezel, hij knuffelde zachtjes in de nek en aan de onderbuik van de ezel. Zo lekker zacht! Geweldig Kobe! Hij zag het weer helemaal zitten met de ezeltjes!

Onze Henri vond alles wel geweldig! Vooral het zitten in het hooi in de voederbak. Gooien met sprietjes hooi, gooien op zichzelf en op de andere vrienden. Lekker dicht bij een ezel gaan zitten en de ezel kriebelen aan de neus en de oren. Lekker snoezelen op de rug van een ezel met een warm dekentje op de rug ... zalig!! HIj was op het einde van de sessie dan ook moe. 

Ruken durfde na een tijdje ook op een ezeltje te zitten, al snel ging ze knuffelen. Lekker liggen op de ezel en stilletjes aaien. Daarna kwam ze spontaan meer in contact met de ezels, dekentjes leggen, aaien, knuffelen, ... Zalig!

Vandaag veel overwinningen op de weide! Zo zalig, zo genieten!! 

Prettig weekend,
groetjes juf Jolijn




















 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten