maandag 15 juni 2015

Verslagje van ons eerste zeedagje, maandag 15 juni 2015

Verslagje van ons eerste zeedagje, maandag 15 juni 2015

Wij vertrekken naar de zee! Olé olé!
Rond 12 uur arriveerden wij met de bus aan ons grote huis in Nieuwpoort!
Joepie!!!! Wat een enthousiasme van onze vrienden!!
Wat een blij weerzien! Dikke knuffels en kusjes!!!

We mochten eerst onze koffers op de kamer gaan zetten! Wauw!! Kobe en Ahmed slapen samen op een kamer. Chantal en Henri op een andere kamer. Juf Jolijn deelt een kamer dicht in de buurt bij Kobe en Ahmed.

Dan onze lunch opeten! Mmmm....  Tijd om onze kamer in te richten! Wat vonden onze vrienden dat leuk!!! Kobe had Mickey en Goofy bij, die mochten al dadelijk in zijn bed liggen. Kobe had ook al post in zijn koffer en een cadeautje van zijn zus!! Dat staat allemaal nu naast zijn bed. Een gezellig hoekje!
Ahmed was ook enthousiast om zijn koffer uit te pakken. Samen met zijn vrienden op zijn bed! Dolle pret!

In de namiddag mochten we ook een piratenspel spelen: allemaal opdrachtjes uitvoeren. Kijk maar naar de foto's! Op het einde van het spel vonden we de schat: lekkere koekjes! Tijdens een vrij moment koos Kobe om lekker in het zonnetje te puzzelen, Henri speelde met de kaarten en Ahmed genoot van alles rondom hem.

Na het avondeten spaghetti eten gingen we met de auto van juf Jolijn naar het strand in Nieuwpoort! Een fikse wandeling op de dijk. Onze Henri zag heel veel vliegers!! Wauw! We dronken ook nog iets lekkers op een terrasje met zicht op zee!

En dan terug naar ons grote huis! Tijd voor bed!
Slaapwel allemaal en tot morgen!

groetjes Ahmed, Kobe, Henri, Chantal en juf Jolijn



















































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten