dinsdag 16 juni 2015

Verslagje van ons tweede GEWELDIGE zeedagje, dinsdag 16 juni 2015

Verslagje van ons tweede GEWELDIGE zeedagje, dinsdag 16 juni 2015

Oh wat een geweldige fantastische dag hebben wij vandaag mogen beleven!!!!
's morgens was het nog frisjes, maar we trokken naar de zee voor een leuke wandeling op de pier in Nieuwpoort! Hé, dat was leuk, een man toonde ons krabben en hoe je ze kon vangen. Hop een netje in het water en dan even later aan het touw trekken!

Daarna hebben we op het appartement van de mama van Chantal ons lunchpakket opgegeten, we konden daar dan ook even naar het toilet.

En dan naar de zee!!! Op het strand, olé olé!! Ondertussen was de zon ook van de partij, dus hebben wij echt kunnen genieten van een stranddagje!!
Schoenen en kousen uit en dan voorzichtig naar het water! Kobe was eerst een beetje bang van dat water dat komt en gaat .... Ahmed durfde al snel met de voeten er in en Henri volgde. Na een tijdje vond Kobe het ook leuk en toen was een fantastisch spelletje begonnen. Emmers water halen en uitgieten op een berg zand! Wat een plezier, wat een dolle pret! Henri vond het ook leuk om met de schep zand in de zee te gooien!
Dit was echt een super ervaring voor onze kids! Water en zand, lekker kliederen en klodderen! Plezier samen met vrienden beleven!!

Maar de pret was nog niet gedaan hoor! Wat gaan we doen!!! Met de go-cart rijden!! Een grote go-cart met aanhangwagen! En trappen maar!! De hele dijk van Nieuwpoort op en af! Ahmed was zo erg aan het genieten! Hij straalde en vertelde er de rest van de avond nog van! Kobe aan het zwaaien en trappen tegelijk! Henri aan het stralen in de zon :-)

Na deze prestatie hebben we ons getrakteerd op een lekker drankje op een terrasje aan de zee! Santé!
Terug in het grote vakantiehuis hebben we gegeten, ons klaar gemaakt om te gaan slapen en nog een stukje film gekeken.

En nu liggen er drie vrienden lekker te knorren in hun bed! Slaapwel mama's en papa's!!! Morgen terug een dagje vol zeeplezier!!

Groetjes Ahmed, Henri, Kobe, Chantal en juf Jolijn 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten