dinsdag 20 oktober 2015

Verslagje van een feestdagje, dinsdag 20 oktober 2015

Verslagje van een feestdagje, dinsdag 20 oktober 2015

HIP HIP HOERA voor Ruken!!! Ruken is jarig en ze wordt 13 jaar!!!
(eigenlijk is Ruken morgen 21/10 pas echt jarig, maar vandaag hadden we wat meer tijd om haar verjaardag te kunnen vieren)

Bij het binnenkomen van de klas ging Ruken al snel haar verjaardagsshirt halen!! :-) Dat mocht ze dan ook dadelijk aandoen, dan kan iedereen zien dat Ruken jarig is!
Ruken klom spontaan op de stoel van de juf en wij mochten verjaardagsliedjes zingen. Oh wat was ze aan het genieten :-)

In de namiddag gingen we echt feesten. Maar eerst met de bus naar de bakker. Ruken mag zelf een verjaardagstaart kiezen. Heel veel lekkere taarten, welke zou Ruken kiezen? Wel het werd de flantaart! Deze taart is blijkbaar echt wel een toppertje bij onze vrienden in de klas ;-) Ruken mocht zelf betalen. De mevrouw van de bakkerij gaf nog aan elk vriendje 2 snoepjes! En dan terug naar school om te feesten!!

We zongen verjaardagsliedjes, gaven elk 3 verjaardagskussen aan Ruken. Kobe had een prinsessenkaart met muziek bij voor Ruken! Wauw, dat vond ze geweldig klinken! Juf had ook nog een cadeautje bij: toverstiften!! Ruken kleurt graag. Alle kids hadden ook hun naam op een verjaardagskaart geschreven. Deze mocht Ruken zelf kiezen.

En dan tijd voor taart met kaarsjes!! 13 kaarsjes er op .... dan het donker maken in de klas .... blazen maar Ruken!!! Hip hip hoera!!!! En smullen maar!!! Ieder mocht 2 stukken eten (dus op het einde hebben we geen snack van thuis meer gegeten, buikje vol).

Joepie dansen!!!! Op de lievelingsnummers van Ruken en shaken maar!! Ook dansten we op de pingu├»ndans, de heksendans, de cowboy Joe dans, tante Rita dans, .... 
Op het einde hadden we het allemaal heel warm!!! Amai!!!!

Nog een HIP HIP HIP HOERA verjaardag voor onze meid Ruken!!!!

Deze week is er ook een nieuwe muziekjuf, nl juf Marjolein. Zij is stagiaire van het Lemmensinstituut. Deze week volgt ze alles mee in onze klas. Daarna zal ze elke donderdagvoormiddag 1 uurtje muziektherapie komen geven bij onze vrienden: SUPER!!!

Groetjes juf Jolijn                                                     Welkom juf Marjolein!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten