vrijdag 30 oktober 2015

verslagje van een griezeldagje halloween!!! Vrijdag 30 oktober 2015

Verslagje van een griezeldagje HALLOWEEN!!!! Vrijdag 30 oktober 2015

Oh wat een griezelige kids stonden er deze ochtend in hun rij!!! Mateo als een stoere, gevaarlijke piraat, Aurélie als een rood duiveltje!!!
Kobe had 2 kostuums bij, hij mocht kiezen: een spook of dracula!!! Hij vond dracula wel leuk!! Ruken mocht zich verkleden als heksje. Isaac kwam later de dag er ook bij en was een griezelig skelet. En juf was Hennie de heks :-) De kids die wilden werden nog geschminkt en dan poseren voor de camera! Oh wat doen enkele vrienden dat graag ;-) Rarara wie? hihhi 

Met alle kids van type 2 trokken we naar het bos, daar waren 2 heksen. We moesten griezelige opdrachten uitvoeren in het bos, als we dit goed konden kregen we stempels. Hadden we genoeg stempels mochten we naar de heksenboom.
Zo moesten we over touwen springen, estafette spelen en puzzels maken, een blaadje en kastanje zoeken voor de heksensoep!! 
En dan naar de heksenboom ... wat hangt daar in? Zakjes met namen er op. Zoeken maar en dan openen!! Oh neen er zitten heksenvingers in? Of vliegenscheetjes? Oef ... gelukkig maar het zijn lekkere, maar ook griezelige snoepjes!! hihihihihi

Terug op school stond er in de gang een lange tafel klaar, tijd voor de heksenmaaltijd!!! We kregen hotdogs. Broodjes met eiersla, tonijnsla, hesp of kaas met groentjes, ... Mmm smullen!!! (Ruken heeft enkel broodjes met eiersla en tonijnsla gegeten, geen vlees) 

In de namiddag maakten we een heksendrankje in onze klas. Om beurt de juf helpen: fruitsap in een grote kookpot gieten. Heksenbloed (= grenadine) in een andere kom gieten. Muisjes en vleermuisjes( = snoepjes) in de grenadine doen. Dit was het grootste plezier voor Kobe en Isaac. Kobe kreeg er zelfs de slappe lach van!

Op het halloweenfeestje werd er gedanst, gegeten (nog hotdogs, chips, nootjes, worteltjes, ...) en ons heksendrankje!!! Oh wat was dat populair!!! Een beetje fruitsap, met daarbij heksenbloed (met een spuitje opgetrokken en in ons glas gespoten) + een dode muis of vleermuis (= snoepje) erbij. Griezelig lekker hihihihi  

Met onze toverstok in de hand (die we geknutseld hebben van het verhaal Hennie de heks) vertrokken we naar huis

Fijne vakantie,
groetjes juf Jolijn 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten