vrijdag 16 oktober 2015

Verslagje van Mateo zijn verjaardagje, vrijdag 16 oktober 2015

Verslagje van Mateo zijn verjaardagje, vrijdag 16 oktober 2015

's morgens in de rij stond Mateo al te glunderen! GELUKKIGE VERJAARDAG MATEO!!!! Hij wordt vandaag 14 jaar!
Mateo kreeg al snel vele kusjes en knuffels van de juffen en vrienden!
Super om de dag zo te kunnen beginnen :-)

In de klas mocht Mateo onmiddellijk zijn verjaardagsshirt aandoen! Cool, zo kan iedereen dadelijk zien dat hij de jarige is!

De papa van Mateo is bankerbakker en gaf vandaag een biscuit, een spuitzak vol bakkersroom, fruit, chocola, kaarsjes, ... mee. 
Joepie!!! Wij mogen Mateo helpen om zijn verjaardagstaart te maken!!

Eerst handen wassen en dan fruit snijden. Mateo ging aan de slag met de aardbeien en de appel. Ruken met de banaan en appel. Kobe en Isaac waren verantwoordelijk voor de mandarijnen en de druiven! Teamwork :-)

Mateo kreeg de eer om de biscuit in de helft te snijden en mocht als eerste de bakkersroom er op spuiten! Juf kwam een beetje helpen knijpen op de zak. Zo mocht ieder om beurt!
Het versieren was onder luid applaus van de vrienden, wat is de taart mooi!!!
Dat gaat smullen worden!

Maar eerst zingen en cadeautjes geven. Kobe had een grote verjaardagskaart bij: wauw ééntje met een gouden kroon er op en een koning in een toren. Alle vrienden van de klas hadden ook een kaartje geschreven: alle namen er op! Van de juf krijgt elke jarige ook een cadeautje. Spannend! Toverstiften zitten er in! 

En dan licht uit en kaarsjes aan! We tellen tot 3 en dan mag Mateo blazen!! Hip hip hoera!!! En nu de lekkere taart smullen!
Mmm.. wat werd het plots stil aan de tafel :-) Mateo mocht aan alle juffen van type 2 een stukje uitdelen, genoeg voor iedereen!

Op een verjaardag moet er ook gedanst worden en dat deden we ook!! De vloer van onze klas heeft zeker gedaverd :-) Wat een dolle pret!!!
De laatste 10 minuten keken we nog naar FC De Kampioenen, dat kijkt Mateo graag!

Mateo, nog een HIP HIP HOERA geweldige verjaardag!!!

Groetjes juf Jolijn


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten