donderdag 12 november 2015

Verslagje van ons dagje, donderdag 12 november 2015

Verslagje van ons dagje, donderdag 12 november 2015

Waar liggen krokodillen graag in? In zand, water en .... SCHUIM!!!! :-)

Op de grote tafel staan kommen, zand, scheerschuim en verf t-shirts klaar!
Aan de slag! Elke vriend trekt een t-shirt aan en krijgt een kom. Om beurt mogen ze 2 schepjes zand in hun kom scheppen. Spontaan raken Aurélie en Mateo het zand aan en beginnen ermee te spelen. De andere vrienden zijn wat afwachtend en kijken toe, wat gaat er nu gebeuren? Die gekke juf Jolijn toch altijd ;-)

Daarna spuiten we er scheerschuim bij! Hoe gek!! Nieuwsgierige blikken van onze kids! Dit is wel leuk! Net slagroom en het ruikt zo lekker, merken enkele vrienden op!
Wat moeten we hier nu mee doen?

Raak maar aan, mengen maar, .... Oh dat is zo raar!! Aurélie heeft geen vrees en gaat aan de slag! Kobe vindt het te gek en krijgt de slappe lach! Isaac en Mateo zijn wat terughoudend en kijken eerst wat de andere kids doen. Ruken gaat ook al snel mengen. Mateo, Kobe en Isaac komen na een tijdje aan genieten. Zelfs mama krokodil wordt ingesmeerd met het lekker ruikende goedje ;-)

Mateo en Aurélie willen de juf ook wel insmeren :-) Ruken geniet en praat voluit! Ontdekkende handen in alle kommen, wat een zalig gevoel! Dit ruikt lekker, het voelt zacht van het scheerschuim, maar we voelen ook de kleine fijne korreltjes van het zand, ...

Zalig, we kunnen niet stoppen! We besluiten dat krokodillen het wel fijn moeten hebben als ze zo in het zand liggen ...

In de namiddag was het zwemmen en .... onze familie krokodil mocht ook mee!! Lekker spelen met papa en mama krokodil in het grote zwembad!! GEWELDIG!!!

Veel plezier met de foto's en probeer thuis ook maar lekker te kliederen en klodderen met zand en scheerschuim!

Groetjes juf Jolijn

































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten