vrijdag 26 februari 2016

verslagje van een snoezeldagje, vrijdag 26 februari 2016

Verslagje van een snoezeldagje, vrijdag 26 februari 2016

Hoi hoi,
vandaag mochten we voor de 2de keer naar Het Balanske in Tielt-Winge gaan. Aangekomen gaan we eerst eten en naar toilet. Dan is het onze beurt van 12 uur tot 14 uur. Onze kids kennen het nog van de eerste keer en sommigen zijn hier al op kampje geweest (Aurélie en Mateo). Mateo gaat graag naar het warmwaterbed met muziek. Kobe, Aurélie en Ruken trekken direct naar het theater en Isaac gaat graag met juf Jolijn op ontdekking bij de piraten. 

Isaac gaat graag naar het ballenbad en het springkussen (piratengedeelte). Samen springen we heel hoog. Isaac speelt graag het spel van boef en ik moet neervallen. Dan gaat hij als een dokter me beter maken. Dan naar het ballenbad, al snel komen de andere vrienden erbij. Samen met Kobe, Ruken en Aurélie mikken we met de balletjes op de gaten, glijden we in de ballen, springen we in de ballen, ... veel plezier!!

Op het warmwaterbed kruipen we gezellig bij elkaar, lekker warm en als je je oor op de matras legt hoor je zelfs de muziek door het bed. Hier worden we rustig ... Ruken wil graag in de hangmat, maar niet alleen. Dit durft ze nog niet goed. Samen met juf Jolijn lekker wiegen in de hangmat ... dat is rustig ... Ruken geniet! Mateo wil ook wel met juf Jolijn in de hangmat .. snoezelen ... rustig ... en dan plots hoort juf Jolijn wat geronk :-) Mateo is in slaap gevallen. Hij doet een dutje .. daarna is hij terug actief en gaat in het theater op verkenning. Dan wil Aurélie ook wel met juf Jolijn in de hangmat ... (de hangmat is populair vandaag)

In het theater is het dolle pret samen met de andere vrienden. Op het grote scherm worden er beelden van het bos geprojecteerd. Als de kinderen op knopjes duwen verschijnen er konijnen, hertjes, vallende bladeren, Lex de hond :-), vlinders, een waterval, ... Ruken en Kobe beslissen om midden in het bos te gaan liggen, ze genieten!

Maar oeps, het is al weer tijd! Onze snoezelsessie zit er op! Gelukkig komen we nog 1 keertje. Wat genieten onze kids hier toch van! 

Prettig weekend,
groetjes juf Jolijn
















                                            Mateo na zijn dutje in de hangmat







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten