dinsdag 10 mei 2016

Verslagje van ons dagje, dinsdag 10 mei 2016

Verslagje van ons dagje, dinsdag 10 mei 2016

Hallo,

vandaag hebben wij afscheid genomen van juf Marjolein, onze muziekjuf (stagiaire Lemmensinstituut). Zij stond in voor een schooljaartje vol muzikaal plezier!!

Samen met haar hebben we heel wat instrumentjes leren kennen, experimenteren met muziekinstrumenten, liedjes gezongen, muzikale spelletjes gespeeld, ....


Nu was het onze beurt om juf Marjolein te verwennen ... we hadden in het geheim gewerkt aan een cadeau voor haar! Dit om op haar studeerkamer te zetten, telkens als ze er naar kijkt, kan ze nog eens denken aan een leuke tijd in onze klas :-). Ook hadden we roze bloemetjes gekocht voor haar!
Kobe en Mateo hadden ook een cadeautje bij!! Zo lief, juf Marjolein was echt ontroerd!

 Maar ook juf Marjolein had iets leuks en lekkers bij! Een cd met alle liedjes die ze gezongen heeft met ons, daar kunnen wij nog super veel naar luisteren. 
En .... dat hadden onze vrienden al gezien bij het binnen komen .... een taart!!!! Joepie!!! Lekkere flantaart, dat is toevallig voor vele vrienden hun lievelingstaart :-) 

Smullen maar, zingen maar, muziek maken maar, .... en dan het afscheid!! Nog een coole foto en dikke knuffels!!!

Juf Marjolein bedankt voor alle vrolijke noten die jij in onze klas bracht!!! Wij wensen jou nog veel succes met je studies!!!! Jij gaat vast en zeker een SUPER goede muziekjuf worden!!!

Vele knuffels van ons allemaal!!!
Ruken, Aurélie, Kobe, Isaac, Mateo en juf Jolijn

























 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten