maandag 30 mei 2016

Verslagje van ons laatste toneeldagje, maandag 30 mei 2016

Verslagje van ons laatste toneeldagje, maandag 30 mei 2016

Hey hoi,

wat een regenachtige dag was het vandaag!! 
Maar toch hadden we reden om uit te kijken naar iets speciaals: ons laatste toneeldagje! Vandaag sluiten we af op een fijne manier in de grote toneelzaal, samen met alle acteurs en actrices van toneelgezelschap Heverlee.

In de voormiddag knutselden we nog een mooi en lekker bedankje. We benutte ieder zijn talenten: zo knipte Emil alle kleine sterretjes uit. Kobe zorgde dat in elk potje 3 speksnoepjes lagen (met een speciaal telblad) en Aurélie prikte deze snoepjes op een stokje (Mateo en Isaac waren op therapie). 

In de gietende regen, maar wel gezellig samen onder een paraplu stapten we naar de toneelzaal. Kobe en Mateo hadden ZO een dolle pret!!! Ze gierden het uit onder hun paraplu!!! Wat een plezier hadden die twee samen. Isaac stapte flink mee onder mijn paraplu, arm in arm :-)

Alle acteurs stonden ons al op te wachten, wat een blij weerzien!!! High five hier en daar!!! Daarna riep regisseur Peter ieder om beurt op het podium. Elk kind mocht apart naast hem op de zetel gaan zitten en kreeg zijn sterfoto mee, met een handtekening van elke acteur. Ook kreeg elk kind een medaille opgespeld met ... een GROOT applaus erbij!! Wat voelden wij ons bijzonder!! Wauw!!!

Dan was het onze beurt om onze cadeautjes uit te delen!! Dank je wel om ons te laten schitteren op het grote podium!!! Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!!

En .... mmmm... opeens stapten de acteurs op het podium met 3 grote dozen vol met chipszakjes!! Wauw!!! Smullen maar!!! De kids mochten ook kiezen om fruitsap of cola te drinken!!! Een klein feestje op het podium!!! Dus met volle buikjes zijn we terug naar school gekeerd!!!

Wat een glinsterende en nazinderende ervaring hebben wij mogen opdoen samen met toneelgezelschap Heverlee!!! Wij doen zeker nog een keertje mee!!!

Groetjes juf Jolijn



























 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten