dinsdag 28 juni 2016

Proclamatie van Mateo Vandereet, maandagavond 27 juni 2016

Proclamatie van Mateo Vandereet, maandagavond 27 juni 2016

Op maandagavond was het zover ... al onze afgestudeerde kids kregen hun officiële diploma en werden in de spotlights  gezet.
Mateo in zijn mooi hemd stond paraat, samen met mama, papa en zus. 

Zo werden Mateo, Britt, Brenda, Thomas, Silke, Bo en Lorenzo naar voren geroepen door hun juffen. Netjes op een rijtje te wachten :-)
1 voor 1 lazen de juffen een raadseltje voor ... over welke afgestudeerde zou het gaan? Dan mocht je een stapje naar voor doen :-)

Zo ging het raadseltje over onze grote vriend Mateo: 

Deze jongen haalt graag zijn charmes boven om de jufjes te verrassen ….

Hij is erg ijverig met pen en papier, hij werkt alles netjes af tot in de details ….Best stoor je hem niet als hij aan het werken is. 

Hij kan groenten en fruit als de beste chef-kok snijden …

 R O X    alles of niks is zijn motto …

Hij kan dansen als de beste… een ideale danspartner dus van verjaardagsfeest tot trouwfeest. Hij haalt graag een grapje uit en komt er met een kwinkslag mee weg.  

Zijn familie is erg belangrijk voor hem en daar vertelt hij ons vaak graag over …We kennen ze ondertussen allemaal: Stephanie, Pauwel, Kenneth, Ofelia, papa Johan, mamien en zijn mama ….. die draagt hij op handen. 

Als kleine jongen kwam hij met zijn boekentasje naar ons toe, als grote jongen gaat hij nu verder … met een rugzak vol talenten. 

Wij gaan jou allemaal heel erg missen, maar zijn ook zo fier om te kunnen zeggen: dat was er toch lekker ééntje van ons!!!
3 dikke kussen van juf Jolijn en overhandiging van zijn officiële diploma met een leuke afstudeerfoto erbij!!

Traantjes mochten niet ontbreken, altijd een moeilijk moment ... maar onze Mateo is er klaar voor!!! Klaar om naar het volgende hoofdstuk in zijn leven te gaan!!! Wij gaan jou missen hoor!! Maar morgen en overmorgen ben je nog lekker fijn bij ons!!!! 

Groetjes juf Jolijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten