vrijdag 9 september 2016

Verslagje van een feestdagje voor Tibo, vrijdag 9 september 2016

Verslagje van een feestdagje voor Thibo, vrijdag 9 september 2016

Hip hip hoera voor Thibo!!! Hij is 8 jaar!!! 

Deze ochtend mocht hij al zijn superman cape aandoen. Dit jaar hebben wij geen kroon, maar een hele outfit voor een echte superheld ! Dus Thibo mag vandaag naar huis 'vliegen' met super power!!! Let maar op :-) !
We zongen, klapten in onze handen en ieder kind gaf 3 verjaardagskussen smak smak smak!!! 

In de voormiddag kon iedere vriend ook zijn verjaardagsmasker maken (superheld). Hoe? met een pincet en wattenbolletjes. We oefenen de fijne motoriek (naar goede pengreep toe) doormiddel van het pincet te leren hanteren, maar ook kracht te gebruiken om het pincet toe te knijpen en zo houden. Een uitdaging!!! 

Gisteren en vandaag speelden we ook een telspel! 2 boeven waren uit de gevangenis ontsnapt, de superheld moest deze terug gaan vangen. Hoe? Rollen met de dobbelsteen, het aantal bolletjes tellen (tonen op vingers of actief weergeven) en ook dat aantal vakjes naar voor schuiven. Wie geraakt er het eerst bij de boef? Die is gewonnen. Het ging er best wel spannend aan toe en de kids gingen helemaal op in het spel! Oefenen met tellen op een leuke manier!!

In de namiddag konden we dan eindelijk vertrekken naar de bakker!! Spannend, zoveel vrienden hadden hier naar uitgekeken!! Met de bus naar de bakker!! Daar mocht Thibo zelf een taart kiezen. Deze had hij al snel opgemerkt: een bananentaart!! Fier dat hij was om het geld te overhandigen! Wat een grote meneer :-)
In de speeltuin mocht hij de kaarsjes op zijn taart uitblazen, we zongen nog een keer en klapten in onze handen!! Hoe leuk!!! 
Na de taart nog even in de speeltuin: boomhut klimmen en met de glijbaan naar beneden!! Echte superhelden!!!!

HIP HIP HOERA THIBO!!!!! Geniet van je verjaardagsweekend!!!

Groetjes juf Jolijn




















                                         





































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten