maandag 20 februari 2017

Verslagje van ons dagje, maandag 20 februari 2017

Verslagje van ons dagje, maandag 20 februari 2017

Hallo superhelden!!!

's Ochtends verwelkomden we allereerst Briana!!!! Wat vinden wij dat fijn om een nieuw vriendinnetje te hebben in onze klas!! Onze vrienden keken er erg naar uit, het hing zelfs uit op onze kalender!! Ook stond haar naam al op de kapstok, haar werkhoek, haar stoeltje klaar! Kobe had zelfs een welkomstkaartje meegebracht: hoe lief!!
Welkom Briana!!!

Deze week zijn wij echt superhelden, dus mogen wij ons elke dag verkleden als spiderman, batman, superman, ninja turtle, JI Joe, ... Zo gingen we zelfs werken in onze werkhoek, eten in de refter, spelen op de speelplaats (wel met de jas nog aan ;-)  en ook toneel spelen met Peter de regisseur!

In de voormiddag mochten Briana, Thibo, Viliam en Anthony met juf Gitte mee (communicatieles) over de lichaamsdelen.
Ruken, Kobe, Roland en Kyian mochten al spelend leren over de lichaamsdelen van een superheld! 1 superheld mocht gaan liggen op de tafel! Spectaculair vonden ze het :-) Juf had allerlei kaartjes (bètaprenten van de lichaamsdelen), om beurt een kaartje nemen en het lichaamsdeel zoeken bij de liggende superheld. Met wat plakband plakten we het vast! Geweldig vonden ze het! We vonden al snel het hoofd, neus, mond, voet, ... Maar we moesten toch nog even zoeken voor de tenen, vinger, elleboog, knie, pols, ...

Groetjes juf Jolijn





                                                          Welkom Briana!













 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten