zaterdag 13 mei 2017

Verslagje van een ezeldagje, vrijdag 12 mei 2017

Verslagje van een ezeldagje, vrijdag 12 mei 2017

Hoi hoi,
vandaag mochten we in de voormiddag naar De Mispelhoef in Glabbeek. De ezeltjes stonden ons al op te wachten!!! Laarzen aan en hup de weide in!!
Wat een fijn weerzien!!!
Onze vrienden namen dadelijk een borstel en gingen al vlug aan het kammen, aaien, knuffelen, dag zeggen, .... 
Wicky, onze klasknuffel mocht ook mee. Roland stelde hem even voor aan de ezels :-)

Welke ezels nemen we mee wandelen? 
Thibo had een voorkeur voor 'Mandje'. Briana wilde graag 'Cesar' mee. Cesar is een grote ezel, daar mochten onze kids voor het eerst op zitten! Wat hoog zeg!!! Dat is even spannend, maar onze vrienden kunnen na een tijdje tot ontspanning komen en genieten als een koning op zijn ... ezel ;-) 

Thibo zorgt goed voor Mandje, hij neemt het halster stevig vast en zorgt ervoor dat Mandje onderweg niet te veel knabbelt links en rechts. Een ander vriendje leidt de ezel aan het touw verder.

Op de rustplaats zien onze vrienden terug werk op het veld van de boer. Ze rapen opnieuw stenen uit de akker en leggen deze op een stapel aan de kant! De boer gaat ons dankbaar zijn ;-)

Onze jongens zijn ook bedrijvig in het plukken van bloemen, zo lief!!!! De juffen en Liselotte krijgen er dan ook. Mandje en Cesar versieren we mooi aan hun halster :-) 

Na de fijne wandeling houden we onze eerste picknick dit jaar! Fijn buiten eten in het zonnetje! Wat een bofkonten zijn we toch maar ;-)

Wat een fijne voormiddag op De Mispelhoef!!!!

Groetjes juf Jolijn






















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten