vrijdag 9 juni 2017

Verslagje van een verjaardagje bij de ezels, hip hip hoera Kyian!! Vrijdag 9 juni 2017

Verslagje van een verjaardagje bij de ezels, hip hip hoera Kyian!! Vrijdag 9 juni 2017

'Lang zal hij leven!!!' zongen we deze ochtend op de speelplaats voor onze jarige Kyian!!!
Kyian wordt 9 jaar en dat gaan wij goed vieren vandaag!!

In de klas mocht Kyian al dadelijk zijn superheldencape en masker aandoen!! Wauw, daar keek hij naar uit!! Eens bewonderen in de spiegel en een rondje vliegen in de klas :-) Ja, die cape wappert goed hihi!
Daarna mocht Kyian op de stoel van de juf staan en zongen we voor hem! De 3 verjaardagskussen horen er ook bij. Thibo had een verjaardagskaartje bij voor Kyian, hoe lief!!! Met allemaal pinguïns op. Briana had stiftjes meegebracht van haar thuis, als cadeau voor Kyian! Van de klas kreeg Kyian ook een kaartje met al onze foto's op! Hip hip hoera!!

Meester Daan kwam ook meevieren. Kyian had een Bliksem Mcqueen chocoladetaart meegebracht! Die was snel op hoor ;-) Smullen maar!!

Vandaag gingen we ook voor de laatste keer, dit schooljaar, naar de Mispelhoef. Hé, is er een nieuwe ezel op de hoeve??? Neen, het is Liselotte die ons staat op te wachten als .... kijk maar zelf naar de foto's ;-) Dat vonden onze vrienden hilarisch!! 
We kennen al goed onze gewoontes op de hoeve: hup laarzen aan en boterhammen smullen. Kyian had nog een cake bij en wie wilde mocht daar ook een klein stukje van eten. Nog eens kaarsjes uitblazen en zingen, wat een geweldige verjaardag!!! 

Liselotte had nog een verrassing, elk vriendje mocht 5 snoepjes kiezen en op een stokje rijgen. Dat is om lekker op te eten tijdens de wandeling. Dan de weide op: eerst de schaapjes begroeten. Hé, waar zijn hun krulletjes? De schapen zijn geschoren. De schaapjes waren wel erg enthousiast en wilden wel graag met ons mee.
Thibo mocht de borstels gaan halen om de ezels te kammen. Oh dat doen we graag! Wat een blij weerzien: aaien, borstelen, hoofd op buik leggen, een knuffel geven, .... 

En dan op wandel! Filemon en Mandje mochten mee vandaag! Ieder om beurt op Filemon zitten en ieder om beurt Mandje leiden aan het touw. Thibo is daar al erg goed in en kan Mandje echt goed leiden. Hij zorgt dat Mandje niet overal blijft knabbelen aan het sappige gras en fijn mee verder stapt!

Terug op de Mispelhoef kreeg elk vriendje nog een cadeautje van Liselotte: een ezeltje aan een sleutelhanger!! Wat leuk!

Liselotte dank je wel voor het fijne schooljaar op De Mispelhoef!! Wat hebben wij genoten van telkens weer een bijzondere ervaring!! Wij zijn fan en komen graag in september terug!!!

En natuurlijk nog in het bijzonder een HIP HIP HIP HOERA aan onze superheld Kyian!!! 

Groetjes juf Jolijn























































































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten