vrijdag 13 december 2013

Verslagje van een ezeldagje, vrijdag 13 december 2013


Verslagje van ons ezeldagje, vrijdag 13 december 2013

 Wat hebben we fijn geluk gehad met het weer! Een zalig zonnetje op de weide van de ezeltjes, dat deed deugd!

De ezeltjes stonden ons al op te wachten. Eventjes de bel luiden, want dan weten de dieren dat er kinderen op de weide komen.

Bo ging dadelijk haar vriendjes begroeten, Kobe deelde ook al lustig knuffeltjes uit. Ahmed was wat angstig, maar toch ook gefascineerd om de ezels te aaien. Ruken voelde zich ook al snel thuis en durfde al flink contact te leggen. Henri zocht naar Roosje, 2 dikke vrienden bij elkaar! Isaac is nog steeds gefascineerd door het achterste van een ezel.

Sarah had 3 ezeltjes klaar gezet voor ons om een wandeling mee te maken. Op 2 ezeltjes mochten we gaan zitten en het derde ezeltje had een kar. Om beurten mochten we wandelen en rijden. Wauw zeg!! Onderweg kwamen we ook nog koeien tegen, die zien wij niet vaak rond onze school. Dus nog een extra beleving voor sommigen! Isaac heeft zijn angst overwonnen door op de ezel te gaan zitten! Dikke duim Isaac!! En onze Henri en Ruken vonden het geweldig om op de kar te gaan zitten. Prinses Ruken en koning Henri. Henri kon ook zwaaien als een echte koning: super!

Terug op de wei mochten we de ezels nog borstelen en de weide poetsen (= met schep en harkje de 'kakjes' verzamelen. ) Daarna mocht elk kind een wortel geven aan de ezel njam njam ...

 Dank je wel Sara, ezeltjes en alle vrijwilligers voor een super leuke ezeldag!

PS: de foto's willen deze keer niet echt uploaden op de site. Ik probeer het later nog een keertje



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten