vrijdag 29 mei 2015

Verslagje van een ezeldagje, vrijdag 29 mei 2015

Verslagje van een ezeldagje, vrijdag 29 mei 2015

yeah!!!! 's morgens in de rij stonden we al te trappelen met onze laarzen klaar in een plastic zak of zelfs al aan!!! Ahmed kan niet wachten om te vertrekken :-) Wij gaan naar de ezeltjes!!!!!

Aangekomen bij de ezeltjes eten we altijd eerst onze boterhammen en kunnen we zalig naar buiten kijken ... De ezeltjes staan ook lekker te knabbelen aan het gras ...
Hup eindelijk die laarzen aan en gaan genieten, want ook de zon is van de partij.

Zoals altijd, eerst rustig de weide en de ezeltjes verkennen en ontdekken. Isaac zag al dadelijk werk en wilde graag een schep en kruiwagen hebben. De stallen zijn terug proper hoor ;-) Ruken zag de schommel en wilde nog wel eventjes spelen. Ahmed overwon zeer snel zijn angst en vroeg om op Eddy de ezel te gaan zitten. En hup hij zat er vlug op! Dikke duim Ahmed, mama kijk maar zeker naar de foto. Daar is hij fier op!!! 

Kobe en Henri leggen graag hun hoofd op de warme vacht van een ezel, onze vrienden zijn onafscheidelijk en snoezelen zelfs samen op 1 ezeltje, leuk om te zien :-)
Henri heeft ook de zachte oren ontdekt van een ezel en krijgt er niet genoeg van om deze aan te raken, hij vindt het dan grappig als de oren op en neer bewegen.

Ondertussen gaan Ruken en Isaac ook op de rug van een ezel. Zij zitten met een zadel, omdat ze dit aangenamer vinden. Dikke duim hoor voor deze 2 vrienden!! Goed gedaan!!

De ezels mogen ook een parcour afleggen. Dit vinden de ezels, maar wij ook wel heel leuk! Kijk maar naar de foto's en het filmpje!

Vandaag hebben we hard genoten, dit zullen de ouders bij thuiskomst van hun vriendje wel gemerkt hebben .... want onze ezels vervangen hun wintervacht. Onze kids hebben vandaag zich erg kostelijk geamuseerd en dus kan er in hun kledij wel wat hooi, zand en ezelharen te vinden zijn ;-) Maar ook bij de juffen hoor :-) 

Groetjes juf Jolijn 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten