zondag 24 januari 2016

Verslagje van een snoezeldagje, vrijdag 22 januari 2016

Verslagje van een snoezeldagje, vrijdag 22 januari 2016

Hip hoi wij  gaan SNOEZELEN!!!!!!!
Samen met Kobe, Isaac, Aurélie en Mateo trekken we er op uit!!! (helaas was Ruken niet op school en kon Phebe er niet bij zijn) 
Eerst boterhammen opeten, maar juf juf juf ... wanneer mogen we nu gaan snoezelen? Onze vrienden staan te springen van enthousiasme.
We moeten nog even wachten, want er is nog een groepje voor ons ... Ondertussen belt Mateo al eens naar mama om alles te vertellen ;-) 
En verrassing!!! Wie komt er uit de snoezelruimte?????? AHMED!!!! Joepie!!!! Wat een blij weerzien!!! Wat vinden onze vrienden dit leuk!! FOTO FOTO FOTO!!!! We willen met z'n allen op de foto met onze grote vriend!!!! Dit is genieten hoor!!!! :-)

En dan is het onze tijd in de snoezelruimte!!! De kids trekken op ontdekking! We merken al op wie de snuffelaars zijn: Kobe en Aurélie. Zij houden van actie en ontdekken. Ik merk ook op wie de doezelaars zijn: Isaac en Mateo. Zij houden van rust en genieten van het warme muzikale waterbed, de belletjes, liggen in het ballenbad .... 

Kobe en Aurélie trekken samen van de ene naar de andere ruimte: liggen op het draaiende wiel, dansen in het circus, springen en gooien met ballen in het ballenbad, springen op springkasteel, ....
Mateo doezelt weg op het warme waterbed, hij geniet ... 
Isaac wil graag juf Jolijn eventjes voor hem alleen, we trekken er op uit naar het ballenbad en gaan springen op het springkasteel.
Met z'n allen gaan we eens naast elkaar liggen op het warme waterbed, zalig!!! We komen even samen tot rust, dan vertrekken onze actieve ontdekkers Aurélie en Kobe weer. 
We eindigen allen samen in het circus en tonen onze trucjes en danspasjes! Dit is leuk en ai daar klinkt het signaal ... onze snoezeltijd zit er op!! Maar gelukkig komen we nog terug!!!

Veel plezier met de foto's,
groetjes juf Jolijn  

Wat reclame voor het Balanske kan je vinden op www.balanske.be



                                          Even wachten op onze beurt. Mateo belt ondertussen even naar mama

                                           Joepie!!! Ahmed komt uit de snoezelruimte!! Wat een blij weerzien!!!













 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten