vrijdag 11 november 2016

Verslagje van een dagje, 7 november tot 10 november 2016

Verslagje van een dagje, 7 november tot 10 november 2016

Hallo,

deze week zijn we gestart met het al spelend leren van de begrippen: onder, op, naast, achter, tussen, in, voor. Dit zijn ook picto's die terugkomen bij de leesmethode 'Kijken en kiezen'. Ook bij het 'lezen met bètaprenten' komen deze voor.

Wij beleven deze begrippen met ons hele lichaam, dit wil zeggen dat we actief gaan bewegen! Kijk maar naar de foto's.
Juf zet muziek op en we gaan op een stoel staan, onder een tafel liggen, voor de tafel staan, in een doos kruipen, .... Op een plezierige en zwierige manier maken we kennis met de begrippen en de picto's :-). De komende weken oefenen we hier op verder. 

Op woensdag eten we altijd fruit (tutti-frutti). Deze week mochten we veel mandarijntjes eten. Mandarijnen zijn populair in onze klas om te eten, juf vertelt dat Sinterklaas ze van Spanje met zijn stoomboot stuurt :-) Speciaal voor ons hoor!!!! Ook een goede oefening voor de vingermotoriek, ieder pelt zijn eigen mandarijnen. Dat lukt al aardig!

Anthony bracht op donderdag 2 lekkere verrassingen mee! Mmmm... een chocoladetaart en een grote taart met citroen!! Anthony kan samen met zijn mama en papa lekkere taarten bakken en trakteerde ons!! Zo leuk en vooral zoooooooooooooooo  LEKKER  :-)  !! 
Njam njam !!! Wat hebben we gesmuld!!! Dank je wel Anthony!!!!!! 

Groetjes juf Jolijn






































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten