vrijdag 7 september 2018

Verslagje van een verjaardagje + superhelden in het bos, vrijdag 7 september 2018

Verslagje van een verjaardagje + superhelden in het bos, vrijdag 7 september 2018

Hip hip hip Hoera!!!
Vandaag is Salih jarig!! Hij is 8 jaar geworden!
's Morgens stond hij al te fonkelen en glunderen op de speelplaats! Drie dikke zoenen!!
In de klas kreeg hij zijn kroon op en mocht hij op de stoel van juf Jolijn gaan recht staan! Oh zo groot! En dan ... 'Lang zal hij leven' en ... 'Happy Birthday to you'!!! Met drie verjaardagszoenen erbij van iedereen!

Thibo, zo lief, had ook een kaartje bij voor Salih! Met tractors op. Thibo had zelf zijn naam geschreven en er zoentjes (kruisjes) bij getekend!
Van de klas kreeg Salih ook een kaartje met superhelden op en ook in ;-) (foto's van ons allemaal)

De mama van Salih had lekkere cup cakes met pecannoten gebakken mmmm ... echt heerlijk!! 8 kaarsjes er op, lekker donker maken .... 1 2 3 ... blazen maar Salih!!! De kinderen, juffen en meesters hebben er heerlijk van gesmuld! Ik wil dat receptje ook wel hoor ;-)  

En dan dansen als een echte superheld op ons themalied van de klas en whoop whoop ... dat liedje is al een toppertje bij ons! Zet het thuis gerust maar eens op!

 https://www.youtube.com/watch?v=fxvXQ3nBXhQ

Plots werd het erg spannend in onze klas!! Elk kind kreeg een brief van een stoute superheld. Hij schreef dat hij iemand had meegenomen naar het bos. De kinderen en de juffen moesten op missie om die persoon te gaan redden!! Eerst ons verkleden als echte superhelden en dan konden we gaan!

Maar wie moeten we gaan zoeken in het bos? De slechte superheld had letters verstopt , die moesten de kinderen gaan zoeken. Zo konden we de naam vormen ... oh NEE ... het is Wiki!!! Hij is meegenomen en we moeten hem gaan redden!

De slechte superheld had de telefoonnummer van de juf te pakken gekregen en stuurde geregeld foto's waar we naartoe moesten in het bos.

Gelukkig had de juf een geweldig idee om extra super power te verkrijgen! We maakten een geheim drankje en dronken dit op met super lange rietjes (grenadine met water). Dat was geweldig grappig en avontuurlijk! Alle kids dronken gulzig van het superdrankje!

En dan op zoek!!! Het was echt spannend, zo verstopten we ons achter bomen, bewandelden we niet het rechte pad, maar tussen de bomen, onder de struiken, ... 

Gelukkig konden we uiteindelijk Wiki vinden. Hij was vastgebonden aan het hout! Oh wat waren we blij! Badr had de slechte superheld gezien, maar die kon ontkomen en vluchtte weg. Hij was bang van zoveel goede superhelden (de kids hebben de superheld niet echt gezien, maar in hun fantasie er wel bijgehaald ;-) 

Een spannend avontuur! Een missie die we tot een goed einde, als team, hebben gebracht!!
Wij hebben samen SUPER KRACHT!!!

Groetjes juf Jolijn















                                             





































 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten