maandag 1 februari 2016

Verslagje van een bowlingdagje, maandag 1 februari 2016

Verslagje van een bowlingdagje, maandag 1 februari 2016

Wij gaan deze namiddag bowlen met alle kids van type 2! Joepie jeeee!!!

Eerst eten we samen onze boterhammen op in de klas, we moeten nog even wachten op de andere kinderen, maar niet erg hoor! Wij dansen de polonaise!!! Op de lievelingsmuziek van Isaac (thriller van Michael Jackson) en van Kobe (Heb je even voor mij!) 

Daarna zijn we ... hup .... weg! Met bus 'De Lijn'.
Aangekomen zijn we onder de indruk! Wauw!!!!! Zoveel banen, lichtjes, ballen, kegels, .... Maar eerst andere schoenen aan, dat is een beetje gek .... Mateo heeft het boekje al gevonden om iets te bestellen ;-) Hij bestudeert het grondig ...

En dan mogen wij naar onze baan. We geven onze namen in, gefascineerd kijken de kids naar de computer en het televisiescherm. Wat gek!
Kobe mag eerst, op een groene dino legt hij de oranje bal en ... duw!!! Hup daar gaat de bal en .... KNAL ... er vliegen al wat kegels om! Super!! Isaac probeert het ook met de groene dino. Aurélie en Mateo rollen zelf de bal. Mateo kan het al erg krachtig en met een goede worp!! Misschien heeft hij dit al vele keren kunnen oefenen? Per beurt mag elk kind 2 keer gooien. Wat vinden we dat te gek! High five! Yeah!! Goede bal!!! Heel veel gejuich, geklap en gesprongen na elke worp!!! Wij zijn de beste!!! Yeah!!! Onze vrienden vinden het spel fantastisch en gaan er helemaal in op!! We supporteren voor elkaar!!! Dat is vriendschap zeg!

Wie is de grote winnaar? Kijk maar naar de foto van het televisiescherm (K= Kobe, A = Aurelie, I = Isaac, M = Mateo, J = Jolijn)

Misschien een nieuwe hobby voor onze vrienden?

Groetjes juf Jolijn

































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten