maandag 21 oktober 2013

Verslagje van ons dagje, maandag 21 oktober 2013

Onze dag begon met een lekker ontbijt!!! Boterhammen, chocomelk, yoghurt, ... Mmm smullen maar! We mochten natuurlijk zelf onze boterhammen smeren en kiezen welk soort beleg. Isaac had veel honger en heeft de ene na de andere boterham gesmuld. Het yoghurtpotje was wel heel speciaal: een grote pot met cornflakes erbij. Eens proberen :-)

En dan het grote moment waar iedereen de hele dag naar uitgekeken had .... FEEST!!!! Joepie yeah!!!! Ruken is jarig en is 11 jaar geworden! Dat moeten we vieren met een leuke kroon! Kijk maar! Kobe had ook een kaartje bij met prinsessen op en muziek er in! Wauw! Juf Jolijn heeft ook iets nieuw: een cadeautjesdoos! Een gouden doos waaruit je zelf een cadeautje mag kiezen als je jarig bent. De kinderen kunnen niet wachten tot het hun beurt is om te verjaren :-) Bij een verjaardag hoort ook iets lekkers eten, juf had pannenkoeken bij! Mmm... met kaarsjes op om te blazen. Hip hip hoera voor Ruken! Ieder mocht zijn eigen pannenkoeken met suiker bestrooien en rollen. Muziek aan en de dansvloer op! Het lievelingsliedje van Ruken werd opgezet: dum tek tek van Hadise. Daarna volgde nog 'Heb je even voor mij' voor onze Kobe en de kabouterdans voor allemaal! De radiohits hebben in onze klas het grootste succes, dan gaan we springen op en neer!
Veel plezier met de foto's en nog een hipperdepiep HOERA voor onze meid Ruken!!!


                                                      lekker ontbijten op school!
zelf onze boterhammen smeren en ons beleg kiezen!


Mmm speciale yoghurt met cornflakes: jammie!!!                                                       Hip hip hoera voor Ruken!! ze is 11 jaar!

                                         De verjaardagskussen!!!! Iedereen mag 3 kusjes gevenKobe geeft een knuffel!

                                                             Bo krijgt een knuffel van Ruken

 
Kobe heeft een mooie verjaardagskaart voor Ruken! Daar was ze heel erg blij mee! Dank je wel Kobe

Juf heeft iets nieuw: een gouden doos vol met cadeautjes! Als je jarig bent mag je zelf 1 cadeautje kiezen! spannend, wat kiest Ruken?

Tadaa!!! dit is het geworden!

Pannenkoeken met kaarsjes op en blazen maar!Iedereen smeert en rolt zijn eigen pannenkoek!!Smullen maar!!En dan gaan we dansen!!! Hopakee met de benen en de armen!!!


dolle pret!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten