dinsdag 18 november 2014

Verslagje van een feestdagje, dinsdag 18 november 2014

Verslagje van een feestdagje, dinsdag 18 november 2014

Hip hip HOERA!!!! Isaac is 10 jaar!!! Dat moeten we vieren!
Zijn foto hangt al een tijdje op de verjaardagskroon, als teken dat hij spoedig zal verjaren! Isaac krijgt een verjaardagspet 'Ster van de dag'! Cool hé! Bij Isaac moet de pet altijd een beetje schuin op zijn hoofd staan, dat is stoer!
We zingen allemaal 'Lang zal hij leven' en 'Happy birthday'. Daarna krijgt hij van iedereen verjaardagskussen of knuffels.

Kobe heeft een kaartje bij. Wauw, van Bliksem Mcqueen! Dank je wel Kobe!
Ahmed heeft een cadeautje bij! Ahmed is zo fier om dit af te geven. Een puzzel! Dat doet Isaac graag. 
Uit de cadeautjesdoos mag Isaac ook iets kiezen. Hij wil graag een boekje en pen van Cars.

Dan is het tijd voor iets lekkers. De mama van Isaac heeft een grote cake gebakken. We doen het licht uit en zetten er 10 kaarsjes op. Blazen maar!!! En dan smullen! Joepie!!
Als de buikjes vol zijn, doet juf de feestlampen aan. Ja, die hebben wij in de klas. Een rode, groene, blauwe en gele lamp! De muziek gaat aan en dansen maar!!

Isaac geeft een hele show op het liedje van 'Thriller' (Michael Jackson). Hij zet ons op een rijtje en gaat vooraan staan. Wij moeten hem allemaal nadoen. En mat een moves! Wauw Isaac, net uit de videoclip van het nummertje. Samen dansen, rond de tafel, de polonaise, ... Feesten maar!!

Nadien zet de juf nog een klein stukje op van De Grote Sinterklaasshow, want daar gaan wij op zaterdag 29 november naar toe!! Wauwie!! 

Nog een SUPER HIPPE    HIP HIP HIP HOERA VERJAARDAG voor Isaac!!

groetjes juf Jolijn

























 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten