dinsdag 20 december 2016

Verslagje van ons eerste dagje in de nieuwe school, dinsdag 20 december 2016

Verslagje van ons eerste dagje in de nieuwe school, dinsdag 20 december 2016

Wauw! Eindelijk! Fantastisch! Hoe leuk!!!

Vandaag onze eerste echte dag in onze nieuwe klas en school! Lang verwacht en nu eindelijk is het zover!! 

's Morgens keken onze vrienden al verrast en verbaasd rond zich op de speelplaats tijdens het ochtendtoezicht. Waar zijn we nu? Kijk daar! En daar!! Ongelooflijk veel indrukken. Vele kinderen enthousiast, sommigen ook wat angstig voor al dat nieuws.

Snel naar onze klas dus, .... jas uit, aan de nieuwe kapstok. Verzamelen aan de deur en dan samen ..... de klas in!!! WAUW!!!!
Al onze vrienden dolenthousiast, direct op verkenning ,al dat nieuws, mooie kleuren, nieuwe kring, grote werkhoeken, kerstmutsen aantrekken, kijk een kerstboom ... en op tafel: iets lekkers om te drinken en te eten!!!
Samen brengen we een toost uit met kinderchampagne en wat chips!!! Santé, op onze nieuwe klas!!!! 

Nu staat er in onze klas een kerstboom. Deze hadden we vorige week woensdag tijdens het eerste bezoekje aan onze klas meegebracht. Nu is het tijd om hem te versieren: slingers, kerstballen en de piek!! Alle vrienden helpen mee!  Kobe en Thibo hebben kerstkaarten meegebracht. Deze krijgen een plaatsje onder de kerstboom, op vrijdag delen we ze uit en mogen we ze openen.

 In de namiddag had juf Jolijn nog een verrassing, maar die moest wel geheim blijven. Om beurt mochten de kids een cadeautje kiezen en dan zelf inpakken. Zo moesten we het juiste formaat van inpakpapier kiezen. Het papier was eens te klein of te groot (meten) en plakband kleven (oefenen met fijne en handmotoriek)
De pakjes kregen ook een plaatsje onder de boom, en ja hoor dat begrip 'onder' werd ook weer goed geoefend :-) Vrijdag openen we alles! 

Een fijne eerste dag, op naar de tweede en vele andere leuke in onze nieuwe klas en school! Wij zijn er alvast erg fier op!

Groetjes juf Jolijn 















































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten