dinsdag 6 december 2016

Verslagje van Sinterklaas zijn dagje, dinsdag 6 december 2016

Verslagje van Sinterklaas zijn dagje, dinsdag 6 december 2016

Dag Sinterklaasje, daaag daaaag daaaag daaag .... Zwarte piet! 
Wat is dat toch allemaal vandaag? Deze ochtend mochten we mee gaan naar de grote speelplaats?????? Wat gaat er hier gebeuren??? Plots komen er 3 zwarte pieten op een fiets voorbij gereden!!! In volle paniek komen ze de speelplaats op, Sinterklaas is weg!!! Sinterklaas is vermist!! 'Hebben jullie hem gezien?' vragen de Zwarte pieten.
Oeps, neen!! Spontaan beginnen de kinderen rond hen te kijken met bezorgde gezichten, ze leven helemaal op in het verhaal.
Dan komt er een meneer. Meneer de architect, van de nieuwe school. Hij heeft Sinterklaas in de nieuwe school zien rondlopen. Sinterklaas is de weg kwijt.
Alle kinderen spurten achter meneer de architect aan .... op weg naar de nieuw school. Daar staat Sinterklaas al te wuiven op het dak!! Oef!! Kobe doet teken dat hij dadelijk naar beneden moet komen ;-) 
De zwarte pieten zijn zo blij dat ze met snoepjes gooien en wij zijn ook blij hoor ;-) 

In de klas ligt ook een tafel vol lekkere verrassingen!!! Dat zal smullen worden, ieder krijgt een kommetje met lekkers. Vandaag zijn er dus niet veel meegebrachte snacks van thuis opgegeten ;-)

Daar wordt aan de deur geklopt ... hard geklopt ... zacht geklopt! Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn???
Sinterklaas en zijn pieten zijn gearriveerd aan onze klassen. We verwelkomen hem met een prachtige stoel in zijn lievelingskleuren.
Sinterklaas neemt zijn groot boek en leest voor. Onze klas is eerste aan de beurt! Hij vertelt
over elk kind iets fijn, wat hij/zij al goed kan! Onze vrienden mogen zo om beurt bij de Sint komen en krijgen dan een high five, dikke duim voor hun flinke prestatie. Van piet krijgen ze een zak vol lekkers (zie in de boekentas). Ook heeft zwarte piet een grote zak bij, vol met cadeautjes voor onze klas!!
Joepie!!! Wat fijn

Groetjes juf Jolijn













































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten