donderdag 18 juni 2015

verslagje van ons vierde zeedagje, donderdag 18 juni 2015

Verslagje van ons vierde zeedagje, donderdag 18 juni 2015

Hoi hoi,
deze ochtend zijn wij naar de speeltuin geweest. In een grote toren klimmen en dan naar beneden glijden! Kobe en Ahmed gingen de uitdaging aan! Ahmed en Henri konden ook genieten van schommelen, terwijl Kobe wel eens op de death ride wilde gaan! 
Ondertussen had Henri een reuze grote schommel ontdekt, net een bed om in te liggen, dat werd de topper van de hele speeltuin! Om beurten of samen er in, genieten maar!

In de namiddag gingen we nog een keertje rijden met de go-cart. Dat hadden we Ahmed beloofd, want hij had super flink geslapen in zijn bed!
Een tocht van 45 minuten langs de vaargeul van Nieuwpoort! En glunderen dat onze Ahmed deed: 'Fietsen leuk' zei hij steeds. In de heenrit mocht Kobe achteraan op het bankje zitten, op de terugrit Henri.

Daar werden we toch dorstig van, dus een terrasje doen met zicht op zee!
En dan hoppakee! Wie wil er nog een keertje met de ferry naar de overkant!! Daar klommen we in de duinen en rolden naar beneden: dolle pret!
Ahmed vond ook mooie schelpjes voor mama!

Op dit moment van de  dag waren de batterijtjes van onze kids toch wat leeg ;-) 

Terug in het vakantiehuis mochten we frietjes gaan eten!! Mmm..... Daar gingen we toch nog een stukje sneller voor stappen ;-)

Op het einde van de dag hadden de kids alle stoelen achter elkaar gezet, een bus gemaakt! Ahmed was de chauffeur, hij ging alle kids naar huis rijden :-)

Klaar maken voor bed en nog even een dvd kijken! Super leuk!!!
Slaapwel mama's en papa's, tot morgen!!

Groetjes Kobe, Henri, Ahmed, Chantal en juf Jolijn


                                          Dansen op de muziek van Piet piraat!
                                           Slaapwel tot morgen!!


                                                  Slaapwel tot morgen!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten